Maria Burgers Kraamzorg

Ik neem één hele kraamzorg aan per twee weken. Dit is vooral omdat ik je een redelijke zekerheid wil bieden dat ik ook daadwerkelijk kom en niet één van mijn, overigens uitstekende collega’s. Ik werk als zelfstandig kraamverzorgende maar heb ook een goede samenwerking met andere zelfstandig kraamverzorgenden in de regio.

Dit biedt een aantal voordelen:

· Mocht het voorkomen dat ik ziek word, dan kan       ik zorgen voor een vervangende       kraamverzorgende.

· In het geval dat jij en een ander kraamgezin       toch tegelijk bevalt, dan wordt er door mij indien nodig een andere kraamverzorgende geregeld.

 

 

 

Kraamzorg van een zelfstandig kraamverzorgende is uniek!

Mijn naam is Maria Burgers.

Als kind wilde ik zuster in de ontwikkelingslanden worden. Ik ben daarom naar de Middelbare- en Hogere Beroepsopleiding voor verpleegkundigen gegaan. Alles rondom borstvoeding heb ik altijd het meest boeiend gevonden van alles wat ik gedaan heb en dus ben ik uiteindelijk vanaf 1999 als zelfstandige in de kraamzorg gaan werken. In deze setting heb ik bij uitstek de tijd en gelegenheid om de kersverse moeder en kind te begeleiden bij de borstvoeding. Ik zie in verreweg de meeste gevallen dat moeder en kind goed  in staat zijn om vanaf het eind van de kraamtijd hier zelfstandig plezier aan te beleven. Verder is het voor mij iedere keer weer een heerlijke uitdaging om een gezin een fijne en ontspannen kraamtijd te bezorgen. Ik doe dit werk dan ook met enorm veel plezier.

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg (KcKz). Dit kwaliteitsregister stelt strenge eisen op het gebied van bijscholing en vakbekwaamheid. Vanaf 01-01-2016 is de Wkkgz van kracht, deze wet verplicht dat iedere zorgaanbieder een onafhankelijke Klachtenfunctionaris heeft voor de informele afhandeling van cliënt klachten. Als zelfstandige in de zorg ben ik aangesloten bij de klachtenregeling van SoloPartners. Deze klachtenregeling voorziet in een Klachtenfunctionaris en een Klachtencommissie.

 

Karveel 21

1423 BP Uithoorn

Telefoon: 06-212.838.05

Emailadres: info@mariaburgerskraamzorg.nl

 

 

Maria Burgers Kraamzorg contactgegevens:

               Maria met baby

Over Maria